Straetus incasso Westland geopend


WESTLAND, 20090331 -- Mevrouw T. van de Gruiter opent haar franchisevestiging in 's Gravenzande onder de naam Straetus incasso Westland en zal in deze regio namens Straetus het aanspreekpunt zijn voor het MKB en verenigingsleven die problemen hebben met hun debiteurenbeheer.

Mevrouw T. van de Gruiter heeft reeds veel ervaringen op dit gebied en kreeg de kans om als Straetus franchiseondernemer verder te gaan. Met haar persoonlijke en directe aanpak zal zij bereiken wat zij belooft en met haar doorzettingsvermogen zal zij een daar verder gaan waar andere stoppen.

Voor incassobureaus zijn het drukke tijden, Straetus ziet het huidige klantenbestand sterk groeien. Maar ook het aantal vestigingen blijft groeien. komend kwartaal is Straetus op de achtergrond bezig met de voorbereidingen om nog meer franchise vestigingen te openen.

Onze klanten zien de toegevoegde waarde van het persoonlijk en correct zaken doen met een Straetus ondernemer. Wij blijven ons daarom ook inzetten om de huidige persoonlijke manier van werken te handhaven, want je stuurt toch geen onpersoonlijk call-center af op je klanten??

Straetus heeft reeds vestigingen in Almere, Abcoude, Hilversum, Rotterdam, Uithoorn

Voor meer informatie en of fotomateriaal kunt u terecht bij
e.spruijt@straetus.com of belt u het centrale nummer 088-0440000

www.straetus.com





Straetus incasso