Ingezonden persbericht


Profiel vakblad organiseert Pro-meeting Relatie Onderwijs en Arbeidsmarkt!

Op 31 maart 2009 vindt van 13.15 tot 16.30 uur de Profiel vakblad Pro-meeting plaats in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort. Tijdens deze Pro-meeting maken deelnemers een verdiepingsslag op het thema Relatie Onderwijs en Arbeidsmarkt.

Profiel vakblad Pro-meeting Relatie Onderwijs en Arbeidsmarkt. De relatie tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven: een haat-/liefde-verhouding? Hoe kan het zijn dat de relatie tussen deze sectoren zo vaak te wensen overlaat? Hoe brengen we twee zo uiteenlopende branches die elkaar zo nodig hebben samen? Wat zijn verwachtingen, wat zijn resultaten. En wat biedt de recessie voor bedreigingen én kansen voor deze relatie?

Op 31 maart 2009 vindt de Pro-meeting over dit thema plaats. Deelnemers volgen twee workshops, waarin zij een antwoord vinden op bovenstaande vragen. U vindt het uitgebreide programma en een aanmeldingsformulier op: www.profielvakblad.nl. De kosten voor deelname aan de Pro-meeting zijn ¤ 275,-.

Pro-meetings 2009
Pro-meetings zijn bijeenkomsten voor bve-professionals die na het lezen van Profiel vakblad nog niet uitgepraat zijn over de verschillende thema's en artikelen en een verdiepingsslag wensen. Tijdens een Pro-meeting gaat u actief met collega-professionals aan het werk. Zo vergroot u uw kennis over het thema en maakt u gemakkelijk de vertaalslag naar uw eigen praktijk. In 2009 vinden naast de Pro-meeting Relatie Onderwijs en Arbeidsmarkt nog drie Pro-meetings plaats: Dinsdag 9 juni 2009: Bedrijfsvoering (thema Profiel april) Dinsdag 29 september 2009: Voortijdig schoolverlaten (thema Profiel mei) Dinsdag 8 december 2009: Taalbeleid (thema Profiel oktober) Bekijk de site www.profielvakblad.nl regelmatig voor het programma van de Pro-meetings.

Tot ziens op de Pro-meetings, georganiseerd voor en door BVE Pro-fessionals!

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht