RTL Group

Exclusief interview RTL NIEUWS met Hilary Clinton

In het kader van de Afghanistan-top in Nederland, praat RTL Nieuws exclusief met Hillary Clinton, minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten. Het interview vindt morgen (dinsdag 31 maart) plaats en wordt dezelfde avond om 22.15 uur uitgezonden bij RTL 4.

Het gesprek tussen Clinton en RTL Nieuws-anchor Rick Nieman, gaat over het nieuwe Amerikaanse beleid voor Afghanistan en Pakistan, zoals president Obama dat afgelopen week aankondigde. Uiteraard komt ook de Nederlandse rol in Afghanistan - zowel op militair als op diplomatiek terrein - uitgebreid aan bod.

Verder gaan Nieman en Clinton in op haar eerste twee maanden als minister van Buitenlandse Zaken en wordt stilgestaan bij de speciale band tussen Amerika en Nederland, zoals die wordt gevierd met het Hudson-jaar dat woensdag 1 april officieel van start gaat. Naast de ingelaste uitzending bij RTL 4 morgenavond, wordt het interview uitgezonden bij RTLZ vanaf woensdag 1 april.

Uitzending RTL 4, RTL Nieuws, dinsdag 31 maart om 19.30 uur (korte impressie van het interview)
RTL 4, RTL Nieuws Extra: Rick Nieman Interviewt Hillary Clinton, dinsdag 31 maart tussen 22.15 en 22.30 uur.
RTL 7, op woensdag 1 april om 09:20, 12:20 en 15:20, donderdag 2 april om 16:20 en vrijdag 3 april om 10:20 uur.

Website: RTLnieuws.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718933 of jasper.teijsse@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.