Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maart, 2009

Indrukwekkende 16 uur accuduur: MSI U115 Hybrid

Afbeeldingen zijn te vinden op onze media database

MSI presenteert de absolute winnaar op accuduur: de 'MSI U115 Hybrid' met een indrukwekkende accuduur van maar liefst 16 uur*. De unieke MSI Hybrid Storage Technologie zorgt ervoor dat de harde schijf met SSD geheugen wordt gecombineerd, wat resulteert in een extreem lange accuduur. De MSI U115 Hybrid gebruikt daarbij het zeer energiezuinige Intel® Menlow platform, welke tevens High Definition decoding ondersteunt.

Hybrid Storage Technologie
MSI's unieke Hybrid Storage Technologie zorgt ervoor dat het SSD geheugen samenwerkt met de harde schijf. Het is zelfs mogelijk om de harde schijf uit te schakelen middels een sneltoets zodat (energiebesparend) verder werken op het SSD geheugen mogelijk is. MSI gebruikt een op SLC gebaseerde Solid State Drive (SSD), welke het opstarten versnelt en het besturingssysteem meer direct laat reageren. SSD geheugen is niet alleen energiebesparend, maar ook zeer betrouwbaar omdat het schokbestendig is.

Extreem lange accuduur
Door de Hybrid Storage Technologie, het effiënte Intel Menlow Platform, de energiezuinige LED achtergrond verlichting en de 6 cell accu heeft de MSI U115 een accuduur van maar liefst 16 uur*. Dankzij dit zeer energiebesparende ontwerp is het mogelijk vele malen langer naar muziek te luisteren, films te kijken of langer op internet te surfen.

HD Hardware video decoding
De MSI U115 Hybrid maakt gebruik van de Intel US15W chipset, welke de CPU ontlast bij HD hardware video decoding en maakt HD Hardware decoding zeer eenvoudig. De hardware ondersteunt H.264, MPEG2, VC1 en WMV9, wat wederom helpt om energie te besparen omdat software decoding niet langer nodig is.

Display features
De MSI U115 Hybrid heeft een 10" LCD display met een resolutie van 1024 x 600. De LED achtergrond verlichting is niet alleen energiebesparend, maar zorgt tevens voor een betere beeldkwaliteit.

Wireless verbinding
Boven alles ondersteunt de MSI U115 Hybrid 802.11 b/g/n draadloos internet en Bluetooth. De 4-1 Card Reader (XD/SD/MMC/Memory Stick) maakt digitale bestanden uploaden zeer makkelijk en de 3 USB 2.0 aansluitingen zorgen ervoor dat externe apparatuur aansluiten in een handomdraai geregeld is.

*Indien: SSD geheugen en LCD scherm aanstaan, de harde schijf uit staat en een 6 cell 11.2V 5.2Ah accu gebruikt wordt. WLAN, BT, Webcam en speakers uitstaan en de power saving modus aanstaat.

Processor

Intel® Atom(TM) Processor Z530 (1.60GHz)

Operation System

Genuine Windows® XP Home

Chipset

Intel® US15W

Memory

1GB DDR2 533MHz

LCD

10" 1024x600 LCD Panel, LED backlight

Storage

Hybrid Storage Technology (1. 160GB HDD) (2. 8GB SSD)

Card reader

4 in 1 (XD/SD/MMC/Memory Stick

I/O

D-sub x 1 , USB 2.0 x 3 , Mic-in , Headphone, RJ45

Battery

6 cells

Wireless

802.11b/g/n, Bluetooth V2.0EDR

Webcam


1.3 M

Sound


2 speakers

Dimension

260*180*19-31.5mm
Weight ~1.3 Kg


* Figure based on: SSD + LCD enabled, HDD disabled, 6 cell battery 11.1V 5.2Ah, WLAN, BT, Webcam disabled, speakers muted, max power saving enabled.

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.

Voor meer informatie betreffende dit persbericht, neem contact op met: Mystar Computer BV
Janneke Verheijen, Marketing Communication Officer Tel: + 31 40 267 66 32 / Fax: +31 40 267 66 22
E-mail: janneke.verheijen@msi.eu; Internet: www.msi.eu