Gemeente Den Haag

Afsluitingen N14, Landscheidingsweg (N440) en Hubertustunnel op dinsdag 31 maart

Vandaag, dinsdag 31 maart, zal de N14 (Sytwendetracé) tussen de A4 en de Bezuidenhoutseweg (N44) in beide richtingen tijdelijk worden afgesloten in verband met de internationale conferentie over Afghanistan in Den Haag.
De N14 is tijdens de ochtendspits afgesloten van 06.00 uur tot 11.00 uur.
Tijdens de avondspits is de N14 afgesloten van 16.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur. (Bekijk kaart.)

Vanwege de conferentie zijn de Landscheidingsweg (N440), Hubertustunnel en de Prof. B.M. Teldersweg vandaag de hele dag, van 06.00 uur tot 22.00 uur, in beide richtingen afgesloten. (Bekijk kaart.)

Weggebruikers op hoofdwegen in en rond Den Haag zijn geadviseerd vandaag geen gebruik te maken van de auto, maar van het openbaar vervoer of de (brom)fiets.

Rijkswaterstaat en het KLPD hebben laten weten dat de linkerrijstroken van de A4 vandaag tijdens de spitsuren worden afgesloten. Weggebruikers moeten daarom rekening houden met ernstige verkeershinder op de A4 tussen Den Haag en Amsterdam. Door deze afsluitingen zal het ook drukker zijn op de aansluitende snelwegen A12, A44, A13, A9 en A10.
De A13 blijft vandaag in zijn geheel open, maar er zal wel extra drukte zijn.

Verkeersmaatregelen in Den Haag
De conferentie vindt plaats in het World Forum Convention Center aan de Johan de Wittlaan. Het gebied rondom het World Forum is afgesloten voor al het verkeer. De afsluiting geldt voor het gebied dat begrensd wordt door de Johan de Wittlaan en de Eisenhowerlaan. De Johan de Wittlaan wordt in zijn geheel afgesloten, in beide richtingen. Deze maatregelen gelden tot en met woensdag 1 april a.s. tot uiterlijk 06.00 uur.

Een aantal straten is alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer, zoals de Eisenhowerlaan, de Adriaan Goekooplaan en een deel van de Scheveningseweg. (Tijdelijke) afsluitingen en omleidingen worden lokaal aangegeven met borden.

Meer informatie
Alle recente informatie over de internationale conferentie over Afghanistan is te vinden op deze site.