Ingezonden persbericht

AutoRAI nieuwsbrief 2
Editie 2 - 23 februari 2009

Geachte heer/mevrouw
Het nieuwe motto "a brand new experience" dekt de lading volledig. De AutoRAI is vernieuwd: u komt de merken en auto's verspreid over alle hallen van de RAI in zes autowerelden tegen.

AutoRAI 2009
"A brand new experience"
woensdag 1 - zaterdag 11 april 2009
www.autorai.nl

Wilt u naar Exclusive Preview AutoRAI 2009?
Op dinsdagavond 31 maart van 20:00 tot 24.00 uur bestaat voor de grootste autoliefhebbers de mogelijkheid om in een bijzondere entourage als eerste van de nieuwe opzet, nieuwe modellen en talrijke primeurs te genieten tijdens de Exclusive Preview. Voor dit exclusieve evenement zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Als u snel boekt kunt u erbij zijn! Bestel dus nu via www.autorai.nl uw Exclusive Preview kaart(en) en maak tevens kans op het winnen van een pak van Suitsupply.
In samenwerking met Suitsupply bieden wij de prijswinnaar een giftcard/pak aan t.w.v. ¤ 300,-!

De Exclusive Preview vindt plaats op dinsdag 31 maart 2009 van 20.00 tot 24.00 uur. Exclusive Preview kaarten zijn te bestellen op www.autorai.nl.

AutoRAI.nl compleet vernieuwd!
De website van AutoRAI is compleet vernieuwd! Op www.autorai.nl vindt u alle informatie over de beurs, de evenementen, de werelden, GoMotor! en nog veel meer.

Neem snel een kijkje op www.autorai.nl.

AutoRAI goes Hyves
AutoRAI is sinds kort officiëel actief op Hyves! Hier kunt u meedoen aan fotowedstrijden, passies delen met andere leden én natuurlijk op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes. Heeft u originele ideeën of juist vragen? Alles is mogelijk!

Entreekaarten winnen? Word lid, upload een foto van uw ultieme AutoRAI moment, en misschien gaat u gratis met een vriend of vriendin naar AutoRAI 2009!