Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 10.00 uur

Utrecht, 13-04-2009

Steekincident

ZEIST In een woning aan de Laan van Vollenhove vond zaterdagavond 11 april een steekincident plaats waarbij een vrouw gewond raakte in haar gezicht.

De politie kreeg rond 21.30 uur een melding dat een vrouw gestoken zou zijn in een woning aan de Laan van Vollenhove. Ter plaatse troffen agenten een 24-jarige vrouw uit Zeist aan. De vrouw was door een man met een mes in haar gezicht gestoken en bloedde hevig. Zij werd voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. De verdachte, een 30-jarige man uit Zeist, was de woning uitgevlucht. Hij kon later op de avond op de Johan van Oldenbarneveldtlaan worden aangehouden. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het steekincident.

Ongeval

BUNNIK Op de Rijsbruggerweg vond in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 april een ongeval plaats waarbij een man gewond raakte.

Rond 02.30 uur zag een getuige een man in het weiland langs de Rijsbruggerweg liggen. De man was met zijn fiets door nog onbekende oorzaak over het prikkeldraad gevallen en ongelukkig in het weiland terecht gekomen. Omdat het aarde donker was heeft de man daar enige tijd gelegen voordat hij ontdekt werd.

Gezien het feit dat de 36-jarige man uit Houten, door de val zijn benen niet meer voelde, werd een ambulance gebeld en werd hij naar het ziekenhuis overgebracht. Het is nog onduidelijk hoe de Houtenaar in het weiland terecht gekomen is.

Aanrijding letsel

ZEIST Op de Driebergseweg vond vrijdagmiddag 10 april een aanrijding tussen een auto en een fietser plaats. Hierbij raakte een man gewond.

Een 24-jarige man uit Wageningen reed omstreeks 15.20 uur met zijn auto over de Driebergseweg vanuit de richting Zeist. Net voorbij de kruising met de Heideweg stak plotseling een 86-jarige man uit Driebergen met zijn fiets de weg over. De man werd aangereden en kwam op het wegdek terecht. Omstanders hebben de man gestabiliseerd in afwachting van de ambulance. Het slachtoffer werd met vermoedelijke botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.