Politie Gelderland-Zuid

Link naar website Meld Misdaad Anoniem

Twee aanhoudingen na huiselijk geweld

Rossum / Nijmegen, 13-04-2009 o Zondag heeft de politie twee mannen aangehouden op verdenking van het plegen van huiselijk geweld. In Nijmegen gingen agenten na een melding van een ruzie aan op een adres in de Heeskesacker en in Rossum vluchtte een vrouw naar buren, waarop politie ter plaatse ging.

In Nijmegen zou een ruzie tussen een stel tijdens het uitgaan zaterdagnacht verder geëscaleerd zijn in een woning in de Heeskesacker. Er werd bij de politie melding gemaakt van ruzie en het inslaan van een ruit. Ter plaatse aangekomen zagen agenten dat in de woning diverse vernielingen waren aangericht. Een aanwezige vrouw bleek enkele lichte verwondingen te hebben. De verdachte troffen zij buiten in een auto aan, waarop deze 31-jarige inwoner van Nijmegen is aangehouden.
De verdachte is in verzekering gesteld en wordt verhoord. De politie heeft nader onderzoek ingesteld, waaronder een buurtonderzoek.

Na een melding dat een vrouw naar buurtbewoners was gevlucht, gingen politieagenten naar een woning in Rossum. Ook daar zou sprake zijn van huiselijk geweld. De vrouw had enkele zichtbare verwondingen. Een 47-jarige verdachte, inwoner van Rossum, kon zondag tegen middernacht worden aangehouden. De man werd voor verhoor naar het politiebureau gebracht en ook hij is in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de zaak grondig.
Beide vrouwen hebben tot nu toe geen aangifte gedaan. (08)

Laatst gewijzigd 13-04-2009 11:10 | © Regio Gelderland-Zuid |