Politie Brabant-Noord

Politie treedt op tegen huiselijk geweld

Boxtel, Den Bosch, 13-04-2009

Boxtel- De politie heeft vrijdagavond een 42-jarige man in zijn woning aangehouden voor huiselijk geweld. Hij had zijn vrouw mishandeld. Zij deed hiervan aangifte. De man is ingesloten voor verhoor en in belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld.


---

's-Hertogenbosch- De politie heeft vrijdagavond een 37-jarige Bosschenaar aangehouden voor huiselijk geweld. De man meldde zich op het politiebureau nadat zijn 10 jaar jongere vriendin aangifte had gedaan van mishandeling die in haar woning had plaatsgevonden.

Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.


---

's-Hertogenbosch- De politie heeft zaterdagavond op de JP. Coenstraat een 43-jarige Bosschenaar aangehouden voor bedreiging van zijn (ex)vriendin. Hij was volgens getuigen vermoedelijk in het bezit van een mes. De politie keek uit naar de verdachte en kon hem even later aanhouden op de JP. Coenstraat. De man was niet in het bezit van een mes. Hij is ingesloten voor verhoor. Volgens aangeefster wordt zij al langere tijd door de man gestalkt en bedreigd, zij deed hier ook aangifte van.