Politie Brabant-Noord

Rijbewijs ingevorderd van beginnend bestuurder

Sint Anthonis, Oss, Mill, 13-04-2009

Sint Anthonis- De politie heeft vrijdagmiddag op Deurneseweg te Oploo het rijbewijs ingevorderd van een 21-jarige automobilist (beginnend bestuurder) uit Maasbracht. De man had de maximumsnelheid met 52 km/h overschreden. Hij reed 132 km/h waar 80 km/h is toegestaan.


---

Oss- De politie heeft zaterdagavond op de Zevenbergseweg het rijbewijs ingevorderd van een 22-jarige automobilist (beginnend bestuurder) uit Oss. De man reed 128 km/h op de Julianasingel waar slechts 50 km/h is toegestaan.


---

Mill- De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Langenboomseweg het rijbewijs ingevorderd van een 22-jarige automobilist uit Sint Hubert. De man is beginnend bestuurder en bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Hij is hiervoor aangehouden en op het politiebureau blies hij op de ademanalyse 415 ug/l (=0,95 ). Hij komt daarmee in aanmerking voor de (Lichte) Educatieve Maatregel Alcohol in het verkeer. Tegen hem is tevens proces-verbaal opgemaakt. Bij hem in de auto zaten nog drie personen.