Politie Brabant-Noord

Politie treedt op tegen rijden onder invloed

Oss, Boekel, Sint Oedenrode, Schijndel, 13-04-2009

Sint Oedenrode/Schijndel- De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 41-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. Hij had op de Structuurweg in Schijndel bijna een aanrijding veroorzaakt. Op de Schijndelseweg Sint Oedenrode zag de politie hem slingerend over de weg rijden en werd hij aangehouden. Hij blies 455 ug/l (=1,05) en kreeg een rijverbod van vier uur. In de achterbak van de auto had de man een slagwapen liggen dat in beslag is genomen. Ook kon de man zich niet legitimeren. Van deze feiten is afzonderlijk proces-verbaal opgemaakt.


---

Boekel- De politie heeft zaterdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 53-jarige, dronken automobilist die op de Erpseweg omstreeks 23:00 uur tegen een lantaarnpaal botste en vervolgens bijna een restaurant binnen was gereden. Wonderwel raakte niemand gewond. De man blies 865 ug/l (=2) op de ademanalyse en kreeg een rijverbod van tien uur. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is hij kwijt.


---

Oss- De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag het rijbewijs ingevorderd van een 22-jarige automobilist (beginnend bestuurder) uit Megen. Hij was op de Gewandeweg met zijn auto in de sloot beland en bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Hij blies op de ademanalyse 450 ug/l (=1,04) waarvan proces-verbaal is opgemaakt.