Politie Brabant-Noord

Politie treedt op tegen rijden onder invloed

Erp, Oss, Sint Oedenrode, Liempde, Boxtel, 13-04-2009

Erp- De politie heeft in de nacht van zondag op maandag op de Molentiend een 42-jarige automobilist uit Bakel aangehouden voor rijden onder invloed. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij blies op de ademanalyse 750 Ug/l (=1,73) en kreeg een rijverbod van tien uur. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.


---

Oss- Een 38-jarige Ossenaar is zondagavond aangehouden op de Hertogensingel voor rijden onder invloed. Hij blies op de ademanalyse 385 ug/l (=0,89) waarvan proces-verbaal is opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur.


---

Sint Oedenrode- Op de Lindendijk is in de nacht van zondag op maandag een 27-jarige automobilist uit Best aangehouden voor rijden onder invloed. Hij blies 425 Ug/l (=0,98) waarvan proces-verbaal is opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van vier uur.


---

Liempde- Op de A2 ter hoogte van tankstation de Velder is in de nacht van zondag op maandag een 36-jarige Eindhovenaar aangehouden voor rijden onder invloed. Hij bleek niet over een geldig rijbewijs te beschikken. Hij blies op de ademanalyse 630 Ug/l (=1,45) waarvan proces-verbaal is opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van negen uur, maar negeerde dit. Een politieman zag hem die nacht toch weer autorijden. Hiervan wordt eveneens proces-verbaal opgemaakt en dit wordt bij het dossier gevoegd.


---

Boxtel- Op de A2 ter hoogte van Boxtel Noord werd maandagmorgen een 22-jarige automobilist uit Bussum aangehouden voor rijden onder invloed. Hij blies 250 Ug/l (=0,58) waarvan proces-verbaal is opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van drie uur.