Politie Gelderland-Zuid
Betrapt op diefstal uit woning

Appeltern/Nijmegen, 13-04-2009 o In de nacht van zondag op maandag, omstreeks 02.00 uur, is op de Kromme Elleboog in Nijmegen een 28-jarige vrouw uit Appeltern aangehouden. Na een melding van overlast gingen politieagenten daar een kijkje nemen en troffen de vrouw aan met diverse flessen sterke drank. Bij het natrekken van haar gegevens via de meldkamer bleek dat deze vrouw gezocht werd in verband met een diefstal eerder op de dag gepleegd in Appeltern.

Rond middernacht maakte een 53-jarige inwoner van Appeltern bij de politie melding van diefstal uit zijn woning aan de Kampstraat. Meerdere flessen sterke drank en een laptop zouden zijn weggenomen, zo ontdekte hij bij thuiskomst, vermoedelijk door een hem bekende vrouw. De 53-jarige man deed aangifte.

De politie stelde nader onderzoek in de woning in en constateerde dat een kast vernield was. Later bleek uit het onderzoek dat de vrouw al liftend van Appeltern naar Nijmegen was gekomen. Daar werd 's nachts melding gemaakt van overlast. De vrouw is voor verhoor naar het politiebureau overgebracht. Daar legde zij een bekennende verklaring af. Met een proces-verbaal is zij vervolgens in vrijheid gesteld. (08)

Laatst gewijzigd 13-04-2009 12:37 | © Regio Gelderland-Zuid |