Politie Noord- en Oost Gelderland

Laren (Gld) - automobilist ziet rotonde over het hoofd


Een 79-jarige automobilist uit Amsterdam is zondagmiddag 12 april gewond geraakt toen hij met zijn auto in een greppel belandde.


De automobilist reed rond 15.45 uur over de N322 richting Lochem, toen hij de rotonde met de Markeloseweg waarschijnlijk niet heeft opgemerkt. Volgens getuigen schoot de auto rechtdoor over de rotonde en belandde in de naast de weg gelegen greppel. De automobilist was na het ongeval aanspreekbaar, maar is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Zutphen. De auto moest worden afgesleept.


Almen - woninginbraak


Bij een woning aan de Ehzerallee in Almen is zondagavond 12 april tussen 20.15 en 21.50 uur ingebroken. Bij de inbraak is een ruit vernield en een laptop weggenomen.


De dader heeft aan de achterkant van de woning een ruit vernield om de woning binnen te komen. Vervolgens is de dader er met een laptop vandoor gegaan. Bij de diefstal is mogelijk een lichtgroene mercedes betrokken. De politie is een sporenonderzoek gestart en verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844.


Lochem, Laren, barchem, Harfsen - Paasvuren


Op verschillende lokaties in de IJsselstreek zijn zondagavond 12 april paasvuren ontstoken. De paasvuren werden druk bezocht. Er waren geen bijzonderheden.


EINDE BERICHTEN



---- --