Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort: 9 april 2009

AANKOMEND WEEKEND START PERRY KNLTB LANDELIJKE COMPETITIE

Maandag 13 april staan bijna alle tennisverenigingen in Nederland in het teken van de Perry KNLTB Landelijke Competitie. Naar schatting betreden ruim 175.000 spelers aankomend weekend de vaderlandse tennisbanen. Alle uitslagen zijn de komende weken vrijwel direct te raadplegen via www.knltb.nl.

Perry KNLTB Landelijke Competitie
In de Perry KNLTB Landelijke Competitie spelen in verschillende categorieën ruim 6500 ploegen. De competitie wordt afgesloten met de strijd om het landskampioenschap in de Eredivisie gemengd. De wedstrijden worden gespeeld van van zaterdag 23 mei tot en met zondag 7 juni. De play-offs van dit evenement worden gespeeld op zaterdag 17 en zondag 18 juni op de gravelbanen van De Manege in Apeldoorn.

Districtscompetitie
Aan de districtcompetities nemen ongeveer 28.000 ploegen deel. Voor de districtcompetities geldt eveneens dat naast de strijd om de titel in de desbetreffende klasse wordt gespeeld om het landskampioenschap voor districtkampioenen. Dit kampioenschap wordt ook in juni gespeeld, met de finales op zaterdag 27 en zondag 28 juni bij TC Sprenkelaar in Apeldoorn.

Aanvangstijd competitie op MijnKNLTB
Dit jaar kunnen alle competitiespelers weer via het serviceprogramma MijnKNLTB de aanvangstijd van elke wedstrijd raadplegen. Daarnaast is het via MijnKNLTB nog steeds mogelijk de eigen rating in de gaten te houden en favoriete ploegen te volgen bij hun strijd om het kampioenschap. Ook kunnen alle MijnKNLTB-leden op hun persoonlijke digitale pagina in één oogopslag zien wat de stand is in hun competitieafdeling. KNLTB-leden kunnen zich via www.knltb.nl gratis aanmelden voor MijnKNLTB.