Ingezonden persbericht


12 maart 2009

Persbericht

Veel muziek tijdens
Dag van Aanbidding

Op Tweede Paasdag 13 april wordt op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem voor de derde keer de Nationale Dag van Aanbidding gehouden. Het doel van de dag is God te aanbidden met christenen uit allerlei kerkelijke achtergronden.

GeĂŻnteresseerden kunnen van 10.00 uur 's morgens tot 18.00 uur zich bij deze dag aansluiten. Onder leiding van verschillende nationale aanbiddingsleiders en muzikanten aanbidden bezoekers gedurende de dag non-stop de Here God. Er zijn een heleboel zangleiders, bands en aanbiddingsteams met allerlei verschillende muziekstijlen waaronder Peter en Carin van Essen, Rolof Mulder, InSalvation, Daniel Prayer Network, The Choir Company en Peter Dijkstra.

Daarnaast biedt de organisatie workshops aan rondom het thema 'Aanbidding'. Onder leiding van professionele docenten kunnen gasten meer leren over dit thema en samen met andere deelnemers de diepte ingaan over dit onderwerp.

De organisatie van de Nationale Dag van Aanbidding is een samenwerking tussen Events4Christ, Aanbidding.net, Bouw Uw Troon en The Choir Company. Ze hopen dat het initiatief zich de komende jaren uitbreidt naar meerdere plekken in Nederland en dat meer en meer mensen kerken en organisaties zich aansluiten. De droom is om uit te komen op 365 dagen aanbidding, 24 uur per dag.

De dag wordt gehouden op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem en de toegang is gratis. Er is kinderopvang aanwezig. Mensen kunnen zich op elk moment van de dag aansluiten. Kijk voor meer info op www.events4christ.nl

Einde persbericht