BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 10 mei

BNN TWODAY TWITTERT OP TWEEDE PAASDAG

Het is DE hype van 2009. Ministers, sporters, journalisten en minder bekende Nederlanders twitteren er op los. BNN Today maakt maandag 13 april een speciale uitzending over Twitter. Dus heb je werkelijk geen idee wat tweets, @replies en followers zijn, luister dan maandag tussen 20.00 en 22.00 uur naar @bnntoday op Radio 1.

Er schuiven Twitter-experts én Twitter-haters aan bij BNN presentatoren Twillemijn Veenhoven en Twimur Perlin. 'Ik ben een bekeerling. Ik kan me nog herinneren dat ik elke Twitteraar uitlachte. Maar ik moet zeggen dat ik het nu wel interessant vind. Tijdens deze uitzending wil ik proberen niet-Twitteraar Willemijn over te halen om er toch mee te beginnen', aldus Timur.

Dichter Tsead Bruinja dicht in 140 tekens, de maximale lengte van een twitterbericht. Op zoek naar een baan? Ook dat kan tegenwoordig via Twitter. Maandag wordt duidelijk hoe dat in zijn werk gaat. Twitteren en sporten op topniveau gaat ook prima samen. Erben Wennemars vertelt hoe. En natuurlijk kunnen Twitteraars de hele uitzending meediscussiëren via @bnntoday, op Twitter natuurlijk.

BNN Today is hét nieuwsmagazine van BNN op Radio 1 en is iedere werkdag te horen tussen 20.00 en 22.00 uur. Voor meer informatie kijk op bnn.bnntoday.nl of op http://www.twitter.com/bnntoday.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Nienke van Ankeren, tel: 035-6555321, Nienke.van.ankeren@bnn.nl