Spectaculaire plaatsing marinevliegtuig op trappenhuis


Voormalig Marinetoestel wordt luxe vergaderruimte met hotelsuites

MILL, 20090328 -- Op maandag 13 april (2e paasdag) krijgt een voormalig Marinevliegtuig een vaste en definitieve plaats bij Sport Party en Evenementencentrum Fitland in Mill. Het ruim 25 ton zware toestel zal dan met hijskranen op een 8 meter hoog trappenhuis geplaatst worden. Dit zal gebeuren vanaf 11.00 uur en iedereen is hierbij van harte welkom. Bezoekers kunnen die dag tevens een overnachting winnen in dit tot hotelsuites en vergaderruimte omgebouwd vliegtuig.

Aan de buitenzijde is het nog steeds een Breguet Atlantic Marinevliegtuig wat werd ingezet om onderzeeërs op te sporen en uit te schakelen. Maar in het vliegtuig is daar weinig meer van te zien. Nu bevat het ruim 32 meter lange toestel twee hotelsuites compleet met ligbad en jacuzzi en een vergaderruimte voor twaalf personen voorzien van alle gemakken. Zo is er een TV, DVD, minibar en lounge ruimte te vinden. Maar ook biedt het vliegtuig vanaf die hoogte een fantastisch uitzicht op het sfeervolle park rond het Peelkanaal.
Tijdens de werkzaamheden om het toestel op het trappenhuis te plaatsen en de trap te monteren, zijn er ook diverse activiteiten. Zo is er muziek van feestorkest Toeternietoe en zijn er ballonnen met een adreskaartje bij diverse stewardessen voor 50 cent te koop. De opbrengst hiervan gaat naar KiKa Kinderen Kankervrij. De eigenaar van de ballon die het verste weg komt wint een overnachting voor twee personen in het vliegtuig. Ook degene die de ballon heeft gevonden krijgt deze overnachting voor twee personen aangeboden.

Iedereen is bij deze spectaculaire plaatsing van het vliegtuig van harte welkom. Vanaf 11.00 uur gaan de hijskranen aan het werk bij Sport Party en Evenementencentrum Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Na deze werkzaamheden is het toestel voor genodigden ook toegankelijk. Naar verwachting zal dit vanaf 14.00 uur zijn. www.fitland.nl