Politie Gelderland-Zuid

Link naar website Meld Misdaad Anoniem

Vermiste man terug danzij tip na SMS-Alert

Nijmegen/Overasselt, 13-04-2009 o Maandagmiddag omstreeks 15.00 uur kreeg de politie een melding van oplettende wandelaars dat zij de sinds zondag vermiste 43-jarige inwoner uit Nijmegen hadden aangetroffen. Zij vonden hem langs de Hatertse Vennen aan de St. Walrickweg in Overasselt, ongedeerd. De man was zondagmiddag in verwarde toestand te voet vanaf zijn woning vertrokken.

Politieagenten gingen er direct heen en ontfermden zich over hem. De man werd overgebracht naar het politiebureau in Nijmegen waarna hij is overgedragen aan de hulpverlening. Zijn familie is inmiddels in kennis gesteld.

De wandelaarster die de melding deed had eerder op de dag de SMS-Alert op haar mobiel ontvangen over de vermiste Nijmegenaar. Dankzij haar alerte reactie is hij snel teruggevonden. Een afloop sms-bericht is vanmiddag in dezelfde straal van geabonneerden verstuurd. De signalering op de site van vermiste personen wordt hierbij ingetrokken, evenals het eerder gepubliceerde nieuwsbericht op deze website.
(08)

Laatst gewijzigd 13-04-2009 17:29 | © Regio Gelderland-Zuid |