Politie Zaanstreek-waterland

Link naar website Meld Misdaad Anoniem

Man in zij gestoken

Zaandam, 11-04-2009 o De politie heeft zaterdagochtend een 46-jarige Amsterdammer aangehouden na een vechtpartij diezelfde ochtend op de Rozengracht in Zaandam. Hij wordt ervan verdacht een 39-jarige man uit Amstelveen te hebben mishandeld.

De twee gingen na een ruzie om een vrouw met elkaar op de vuist. De Amsterdammer zou daarbij het slachtoffer met een mes in zijn zij hebben gestoken. Vervolgens ging hij er, met de vrouw in kwestie, in een auto vandoor. Het slachtoffer reed achter het tweetal aan en waarschuwde de politie. Agenten konden de auto in de Piet Heintunnel in Amsterdam klem rijden en de verdachte aanhouden. In de auto werd een mes aangetroffen, dit is door de politie in beslag genomen. Ook de vrouw, een 29-jarige Oosteuropese zonder vaste woon- of
verblijfplaats, is aangehouden en ingesloten op het politiebureau voor verhoor. Beiden zijn op laste van justitie inmiddels heengezonden. De politie heeft de zaak in onderzoek. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan een oppervlakkige snijwond is behandeld.