Politie Gelderland-Zuid

Link naar website Meld Misdaad Anoniem

Vijfde aanhouding in onderzoek dode man

Wijchen, 13-04-2009 o De politie heeft in het onderzoek naar een dode man die zaterdagnacht in de wijk Homberg werd gevonden een vijfde aanhouding verricht.

Het gaat om een 20-jarige vrouw uit Beuningen die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer. Zij is evenals de vier eerder aangehouden verdachten in verzekering gesteld. Alle verdachten worden op dit moment verhoord. De politie is verder bezig met een uitgebreid buurtonderzoek. Dit is zondag gestart maar loopt nog steeds. Inmiddels zijn meerdere verklaringen opgenomen. De technische recherche doet nader sporenonderzoek.

Maandag wordt er sectie verricht op het lichaam van het slachtoffer. Zijn identiteit is inmiddels vastgesteld, maar voordat dit bekend wordt gemaakt, wordt eerst zijn familie geïnformeerd. In verband met het onderzoeksbelang kan de politie nog niet vertellen hoe de man om het leven is gebracht.
De Districtsrecherche werkt in samenwerking met team Wijchen volop aan deze zaak. De wijkagent blijft vinger aan de pols houden in de wijk. (08)

Laatst gewijzigd 13-04-2009 17:55 | © Regio Gelderland-Zuid |