Ingezonden persbericht


15.000-20.000 mensen bezoeken nieuwe megastores The Wall

Consumenten hebben rond de Paasdagen massaal een bezoek gebracht aan de megastores in het nieuwe winkelcentrum The Wall langs de A2 bij Utrecht. Bezoekers van dit futuristische gebouw, waarin een geluidswal is gecombineerd met winkels, horeca en voorzieningen, zorgden voor drukte op omringende wegen. Enige tijd was er op Tweede Paasdag een korte file op de A2 voor afslag 7. Met eigen verkeersregelaars leidde The Wall het autoverkeer in goede banen.

Op Tweede Paasdag wees een telling uit dat in totaal tussen 15.000 en 20.000 mensen The Wall op deze dag hebben bezocht hebben. Een half uur na de opening 's morgens stonden al meer dan 1.000 auto's rond het langste gebouw van Nederland geparkeerd. Extra parkeervoorzieningen zorgden voor een geordend geheel.

Wat opviel was dat enkele duizenden mensen op de fiets The Wall bezochten. Ongetwijfeld heeft het goede weer hieraan meegewerkt.

Projectontwikkelaar Burgfonds kijkt tevreden terug op deze eerste topdag van The Wall. Woordvoerder Luc Dietz van Burgfonds: 'Er is door alle betrokkenen de afgelopen weken keihard gewerkt om alles rond The Wall in orde te krijgen. De megastores in The Wall zijn wellicht de best bereikbare van heel Nederland, zo vlak langs de A2 en met uitgebreide parkeervoorzieningen. De genomen maatregelen hebben goed uitgepakt en iedereen kijkt tevreden op deze 'vuurdoop' terug.'

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht