Alzheimer Nederland


De week van het testament

16 maart 2009

week van het testament De week van het testament (20 tot 25 april 2009) wordt voor de tweede keer in Nederland georganiseerd. Het is een initiatief van 40 Goede Doelen die samenwerken in de Campagne Nalaten. Het initiatief kwam tot stand in nauwe samenspraak met een groep betrokken notarissen. In de week van het testament krijgt u bij de aangesloten notarissen op vertoon van het waardecertificaat korting bij het laten opmaken van uw testament. De korting bedraagt EUR 150,-. Deze is alleen geldig als een deelnemend Goed Doel wordt opgenomen in het testament. Klik hier voor een aangesloten notaris bij u in de buurt.

Waarom is uw nalatenschap belangrijk voor Alzheimer Nederland? Het werk van Alzheimer Nederland kan niet bestaan zonder uw steun. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat zij in hun testament ook een goed doel kunnen opnemen. Iedereen die Alzheimer Nederland via een testament geld nalaat, zorgt er zo ook na zijn overlijden voor dat wij de strijd tegen dementie kunnen voortzetten.
Sinds 1 januari 2006 is uw nalatenschap aan een goed doel vrij van successierecht. Uw geld komt dus volledig ten goede aan het werk van Alzheimer Nederland. Wij krijgen meer middelen tot onze beschikking en u heeft de zekerheid dat uw geld uitsluitend terechtkomt bij de organisatie van uw keus.

Meer weten?
Lees meer over nalaten aan Alzheimer Nederland op onze nalaten pagina.

Meer informatie over 'De week van het testament' vindt u op www.nalaten.nl, of in de folder.

© 2008 Alzheimer Nederland - Webmaster