Politie Brabant Zuid-Oost

De Veiligheidswijzer komt er weer aan

Hulpdiensten Zuidoost-Brabant geven handig informatieboekje uit

Cover Veiligheidswijzer 2009-2010
Zuidoost-Brabant, 17-04-2009 o In heel Zuidoost-Brabant wordt vanaf maandag 20 april de Veiligheidswijzer 2009-2010 verspreid. Dat gebeurt huis-aan-huis, bij alle adressen waar geen nee-nee-sticker op de brievenbus zit.

Informatie

De Veiligheidswijzer 2009-2010 is een uitgave van de politie, de brandweer, de GHOR en de GGD in deze regio. Het handzame boekje (het formaat is 20 x 20 cm) verschijnt éénmaal per twee jaar. Er staan veel tips in over gezondheid, veiligheid en leefbaarheid. Ook bevat het informatie over de hulpdiensten, zoals de gegevens van het dichtstbijzijnde politiebureau en de telefoonnummers en e-mail-adressen van de hulpdiensten in Zuidoost-Brabant.

Meterkastkaart

Er zit ook weer een nieuwe Meterkastkaart in de Veiligheidswijzer. Die kunt u uit het boekje halen, invullen en in uw meterkast of aanrechtkastje hangen. De hulpdiensten weten dan wie ze in geval van nood kunnen waarschuwen.

Ophalen

Mocht er bij u geen Veiligheidswijzer in de brievenbus komen, dan kunt u er één ophalen bij het politiebureau bij u in de buurt. Kijk voor het adres daarvan opwww.politie.nl/brabant-zuid-oost/afdelingen.

Ook op internet

Op www.brandweer.nl/zuidoost-brabant en www.ggdbzo.nl kunt u binnenkort de teksten van de Eindhovense editie bekijken. Op deze website verschijnenbinnenkort alle veertien edities van de 'Veiligheidswijzer', die samen alle gemeenten in Zuidoost-Brabant bestrijken.