Gemeente Valkenswaard

Borkel en Schaft opent website

Dorpsraad Borkel en Schaft opent website

In december van vorig jaar was de Dorpsraad van Borkel en Schaft in gesprek met verenigingen uit het dorp. Tijdens de bespreking werd met veel respect gesproken over de opzet en inhoud van het Informatiebulletin van de Dorpsraad. Er gingen tijdens deze vergadering stemmen op het Informatiebulletin uit te bouwen tot een soort 'Dorpskrant'

Gezien een aantal uitvoeringsproblemen bij de realisatie van een dergelijke krant werd uiteindelijk de voorkeur uitgesproken tot het opzetten van een eigen site. Het inrichten van een site past meer bij deze tijd, zo was het algemene gevoel, en geeft de mogelijkheid snel op de actualiteit in te spelen. Om te voorkomen dat bewoners die niet over internet beschikken, verstoken zouden blijven van informatie werd besloten toch het Informatiebulletin te handhaven.

De afgelopen periode zijn drie leden van de Dorpsraad druk bezig geweest met het opzetten van een site. Op dit moment zijn wij zover dat de Dorpsraad met enige trots de site kan aanbieden. Deze site is bereikbaar onder www.dorpsraadbes.nl U kunt de site ook vinden via http://dorpsraad.startpagina.nl/ en dan klikken op Borkel en Schaft.

De redactie van het Informatiebulletin wenst u veel plezier met het lezen en doorbladeren van de site.