Gemeente Anna Paulowna

Stap in de Seniorenbus

De Seniorenbus rijdt in de gemeente en omstreken en naar Schagen en Den Helder. De bus heeft geen vaste route. Passagiers worden thuis opgehaald en op de plaats van bestemming weer afgezet. De bus rijdt van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur. De Seniorenbus is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De chauffeurs kunnen helpen met instappen.

Aanvragen
Een rit met de Seniorenbus kunt u een dag van te voren aanvragen bij het centrale meldpunt. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur via telefoonnummer (0223) 53 58 26. De prijs voor een enkele reis per persoon binnen de gemeente bedraagt ⬠1,50. Ritten van en naar Den Helder of Schagen kosten voor een enkele reis ⬠2,50. De ritprijs kan contant aan de chauffeur worden betaald.

Abonnement
Alleen mensen die een abonnement hebben op de diensten van de Stichting WonenPlus Welzijn kunnen gebruik maken van de Seniorenbus. Gehandicapten, 55-plussers en chronisch zieken kunnen voor ⬠4,95 per maand een abonnement nemen op de Stichting WonenPlus Welzijn. Houders van een Wmo-vervoersbudget mogen dit betalen van hun vervoersbudget. U moet hiervoor een aanmeldingsformulier aanvragen bij Servicepunt Anna Paulowna, locatie Keijzershoff, tel. (0223) 53 58 26.