AET kiest SecureComm als AET Certified Distribution Partner in Europa


ARNHEM, 20090420 -- SecureComm, de snelgroeiende distributeur van software oplossingen op het gebied van beveiliging, communicatie en mobiliteit, is door AET benoemd tot distributie partner in het kader van het AET Certified Solution Programma. Hiermee krijgt SecureComm's reseller netwerk de mogelijkheid om AET's wereldwijd bekende sterke authenticatie oplossingen aan hun klanten aan te bieden.

SecureComm zal voornamelijk bundels van SafeSign Identity Client met een smart card of USB token gaan leveren, maar ook BlueX en de nieuwe producten voor Windows Mobile, Blackberry en MAC OS X KeyChain behoren tot het portfolio.

`A.E.T. Europe B.V. (AET) heeft zich in het verleden voornamelijk gericht op de OEM en Enterprise markt. Toch is onze oplossing ook zeer geschikt voor de MKB en distributiemarkt', aldus Ir Barbara Oosterveld, Marketing Manager van AET. 'SecureComm en haar partner netwerk zijn voor ons belangrijk om deze markt te benaderen. Ik ken SecureComm al langer als een enthousiaste en kundige Security distributeur, en ik ben daarom erg blij dat we deze samenwerking kunnen realiseren!'

`In ons portfolio zijn wij altijd op zoek naar producten, waarmee we branche specifieke oplossingen kunnen maken. AET heeft met zijn oplossingen voor ons een sterke troef in handen; authenticatie welke universeel ingezet kan worden op een groot deel van ons assortiment', aldus SecureComm. `AET heeft de perfecte combinatie van de eigen productlijn (SafeSign IC) en het kunnen ondersteunen van alle grote token vendors, daarmee kunnen AET en SecureComm zich onafhankelijk opstellen en in vrijwel alle netwerkomgevingen integreren. Samen met onze ervaring kunnen we zo onze klanten een platformonafhankelijke beveiligingsoplossing bieden.'

Over SecureComm
SecureComm is in 2002 opgericht door René Koops en Raymond Kreefft en is als ICT security distributeur volledig gefocust op het leveren van toegevoegde waarde aan haar groeiende reseller netwerk (middels het aanbieden van kennis/trainingen en het intensief ondersteunen van resellers/eindklanten). Na vijf jaar is SecureComm gegroeid tot 20 medewerkers en is in omzet verveelvoudigd. De groei van SecureComm is in de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. Sinds 2004 is SecureComm ook genomineerd voor diverse awards (waaronder twee maal de ComputerPartner Award & CRN Channel Award).

Over AET
De Nederlandse onderneming A.E.T. Europe B.V. (AET), gevestigd in Arnhem en opgericht in 1998, richt zich op IT security. AET biedt haar klanten ingenieuze oplossingen gebaseerd op wereldwijd geaccepteerde standaarden voor e-commerce en informatiebeveiliging.

AET is zeer succesvol met de ontwikkeling van middleware voor smart cards en USB tokens met haar SafeSign Identity Client. Een andere bestseller van AET is BlueX Digital ID Management. Dit bekende en zeer flexibele systeem ondersteunt de vereenvoudiging en automatisering van individuele stappen in het digitale ID management proces.

Voor meer informatie ga naar www.aeteurope.com.





Ingezonden persbericht