TrustLube gooit hoge ogen tijdens Industrial Maintenance


Betrouwbare smeersystemen verdienen zichzelf terug

ROTTERDAM, 20090415 -- TrustLube B.V. uit Willemstad ontwikkelt, produceert en installeert smeersystemen. Tijdens Industrial Maintenance 2009 zijn zij opnieuw present. Continuïteit in productieprocessen begint bij een betrouwbaar smeersysteem. Veel bedrijven zouden slimmer kunnen werken. Innovatieve smeersystemen leiden tot aantoonbare verhoging van de efficiency. Een hogere productiviteit zorgt uiteindelijk voor meer rendement.

Tijdens Industrial Maintenance zullen vele ogen worden geopend. "Het is niet voor niets dat onze modulaire systemen wereldwijd worden toegepast," aldus Van Daelen. "Wij willen mensen laten inzien dat een smeersysteem meer is dan een sluitpost. Door het smeerbeleid eens kritisch tegen het licht te houden, krijgen mensen andere inzichten. Onze systemen en aanpak bewijzen zich inmiddels in zeer uiteenlopende industrieën."

Trustlube B.V. is thuis in smeertechnologie. Haar medewerkers hebben een gezonde dosis ervaring op gebied van lagers, lagerafdichtingen en lagerconstructies. Sinds 2001 timmert het bedrijf uit Willemstad hard aan de weg. "De introductie van een nieuw product in een bestaande markt gaat zeker niet vanzelf," concludeert Van Daelen. "Door voortdurend te focussen op innovatie hebben wij de afgelopen vijf jaar een gezonde organisatie neergezet. Research & Development gebeurt volledig in eigen huis. Hiervoor maken wij gebruik van de modernste 3D-modeling software."

Dat het voor TrustLube B.V. niet alleen draait om extra verkoop, blijkt uit het feit dat zij naast de levering en installatie van hun eigen systemen, ook bestaande smeringen optimaliseren. "Het bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan," lacht Van Daelen. "Technische knowhow en gedrevenheid zorgen voor een gezonde motivatie. Klanten kunnen bij ons vertrouwen op eerlijk en gedegen advies."

Automatisch smeren zonder tussenkomst van mensenhanden heeft de toekomst. Enerzijds blijft de continuïteit gewaarborgd en anderzijds kunnen ook plaatsen die voor mensen moeilijk of niet bereikbaar zijn optimaal worden gesmeerd. Een exacte dosering, op de juiste plaats en op het gewenste tijdstip zorgt voor een besparing op onderhoud.

Sinds eind 2008 wordt er op ieder continent duurzaam gesmeerd. Vanzelfsprekend is de serviceafdeling van TrustLube B.V. 24 uur per dag bereikbaar. Tijdens dé beurs voor onderhoud en beheer leggen de medewerkers van TrustLube B.V. de bezoekers graag uit hoe het TrustLube systeem werkt en waarom het kan worden toegepast in vrijwel iedere omgeving.

Het enthousiaste beursteam staat op 21 t/m 23 april in Ahoy Rotterdam op stand 1310.