Gemeente Schiedam


April 2009

Schiedamse Koninginnen vieren feest met hun Prinsen

22 april 2009

Lekker de voetjes van de vloer en swingen maar. Honderd vrouwen van 18 tot 80 jaar gaven aan dat er in Schiedam geen dansgelegenheid is. De Sterke Vrouwen Ploeg brengt hier voor één avond verandering in. Op woensdag 29 april organiseren de Sterke Vrouwen zelf een groots dansfestijn: Het Bea-bal.

Het festijn vindt plaats in het Stedelijk Museum Schiedam. De burgemeester en leider van de Sterke Vrouwen Ploeg, W.M. Verver-Aartsen opent om 20.00 uur het Bea-bal samen met haar Prins Gerard. Daarna zorgt de vrouwelijke DJ Miss Smile voor een onvergetelijke avond. Tot middernacht zorgt zij ervoor dat u op de dansvloer zult blijven swingen. De Sterke Vrouwen Ploeg geeft als kledingvoorschrift: Draag waar je, je goed, mooi en feestelijk in voelt, feestelijk met een knipoog.

Kaarten
Er zijn nog maar een paar kaarten verkrijgbaar! Deze zijn 10,00 per stuk en verkrijgbaar bij Boekhandel Postcriptum in t Hof van Spaland, bij Schiedam Souvenir op de hoek van de Lange Haven en Appelmarkt en Boekhandel van Leeuwen op de Broersvest.

Klik hier voor meer informatie.