Gemeente Lelystad

www.jonginlelystad.nl krijgt met profielenfunctionaliteit de primeur

Woensdag 29 april 2009

De jongerenwebsite www.jonginlelystad.nl wordt binnenkort uitgebreid met extra interactieve functionaliteiten. Zo kunnen jongeren te zijner tijd zelf profielen aanmaken en foto's en filmpjes plaatsen. Lelystad heeft hiermee een primeur en is de eerste gemeente die met de functionaliteiten van start gaat. De website wordt zo aantrekkelijker voor jongeren én voor degenen die jongeren willen bereiken.

Vergroting betrokkenheid jongeren

De gemeente Lelystad wil met de website jongerenparticipatie versterken en de betrokkenheid van jongeren vergroten. De nieuwe functionaliteiten scheppen voor Lelystadse jongeren de mogelijkheid om met elkaar te communiceren en een community op te bouwen. Dit kan de verbondenheid met Lelystad vergroten en zorgen voor een positiever imago van de stad onder jongeren.

Uiteenlopende informatie

Driekwart jaar geleden werd de jongerenwebsite www.jonginlelystad.nl gelanceerd bij de opening van het Centrum Jeugd en Gezin in Lelystad. De website richt zich op jongeren uit Lelystad vanaf ongeveer 12 jaar en geeft relevante informatie over uiteenlopende onderwerpen. Zowel jongeren als organisaties kunnen informatie aanleveren bij de website.


---