Ingezonden persbericht


Prachtige wandeling vanuit Werkhoven, provincie Utrecht

De grootste uitgever van digitale wandel- en fietsroutes, On Track, brengt 4 crossmediale wandelgidsen uit. Met deze gidsen is het buitengewoon genieten van de mooiste plekjes van Noord-Brabant, Utrecht, de Veluwe en Zuid-Limburg. In de gidsen zijn zowel korte als lange wandelingen te vinden. Iedere gids bevat 13 tot 15 routes van 5 tot 31 km, topografische kaarten, praktische informatie en een unieke code die toegang biedt tot de website. Met deze code kan de consument altijd de meest actuele routebeschrijving downloaden.

Wandelen met On Track Utrecht voert u over onverharde paden, door dichte bossen, over heidevelden en zandverstuivingen. Met deze gids geniet u optimaal van het mooiste van de provincie Utrecht.

Tineke Zwijgers is speciaal voor On Track op pad gegaan om vanuit Werkhoven een On Track wandeling te maken. Dit heeft geresulteerd in een prachtig verhaal en synopsis, zie bijlage. On Track stelt dit verhaal vrij beschikbaar aan de huis-aan-huis-kranten. Dit mag dus kosteloos gebruikt worden. Het enige dat wij van u vragen is dat u ons een seintje geeft wanneer u gebruik maakt van dit verhaal. Verder zouden wij het erg op prijs stellen als u de cover van het boek bij het verhaal plaatst en u niet schrapt in het artikel. Via onderstaande link kunt u foto's bekijken en downloaden die zijn gemaakt tijdens de wandeling. Ook deze zijn vrij te gebruiken.



Ingezonden persbericht