Ingezonden persbericht


Persbericht

Pallas Athena introduceert efficiënt documentcreatiesysteem Modus|one Nieuwe softwaresuite vereenvoudigt documentcreatie en optimaliseert output-management

Apeldoorn, 29 april 2009 - Pallas Athena, marktleider in Business Process Management, lanceert Modus|one, een nieuwe versie van zijn suite voor het automatisch genereren van documenten. Modus|one is een volledig procesgeoriënteerde documentcreatie-oplossing waarmee aan de hand van voorgedefinieerde templates eenvoudig documenten kunnen worden opgesteld.

Modus|one is gebaseerd op .NET Framework 3.5. Componenten van de suite zijn eenvoudig in bestaande processen te integreren. Omdat Modus|one als webservice beschikbaar is, is de suite direct te koppelen met andere applicaties en te ondersteunen met een documenten-workflow. Gebruikers kunnen snel gepersonaliseerde documenten en presentaties ontwikkelen dankzij een gebruiksvriendelijke interface, aangeboden binnen Microsoft Word 2007.

Modus|one beschikt over een krachtige module voor datatoegang. Met de suite is het mogelijk op eenvoudige wijze gebruik te maken van bestaande data uit tal van databases zoals Microsoft SQL, Oracle, SAP, DB2 en andere systemen. Bovendien is het mogelijk om data uit verschillende databases gelijktijdig te openen en samen te voegen.

Ook met betrekking tot output-management is Modus|one erg flexibel. De output kan direct verwerkt worden via intern of extern gebruikte druksystemen. Daarnaast is het mogelijk om documenten per fax of e-mail te versturen, te archiveren of te bewerken met andere toepassingen. Modus|one biedt de mogelijkheid om afdrukopdrachten te verzamelen en meerdere documenten voor één ontvanger gelijktijdig te versturen. Hiermee wordt op portokosten bespaard.

"Modus|one is naadloos in bestaande bedrijfsprocessen in te passen en het is mogelijk om bevoegdheden aan gebruikers toe te kennen. Deze oplossing verhoogt de kwaliteit van documenten en verlaagt door de optimalisatie van het output-management de verzendkosten", zegt John Hoogland, CEO van Pallas Athena. "Modus|one biedt een hoge mate van flexibiliteit en is zowel inzetbaar als losstaande oplossing als geïntegreerd in onze BPM-suite BPM|one. Onze Modus-producten worden wereldwijd veelvuldig gebruikt. Zo ondersteunen onze Modus-suites in Duitsland inmiddels meer dan 3.000 gebruikers bij het opstellen van meer dan 50 miljoen documenten per jaar. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe versie van Modus|one zowel bestaande als nieuwe klanten erg zal aanspreken."

(339 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Pallas Athena
Sinds 1993 is Pallas Athena een toonaangevende leverancier van innovatieve Business Process Management (BPM)-software en -diensten. Meer dan 1.800 tevreden klanten en meer dan 1 miljoen gebruikers zijn te vinden in uiteenlopende typen organisaties in diverse markten. Voor de sectoren zorg, financiële dienstverlening en overheid heeft Pallas Athena standaard BPM-oplossingen ontwikkeld voor veel voorkomende processen. De software en diensten van Pallas Athena worden verkocht in meer dan 30 landen over de hele wereld. Pallas Athena heeft vestigingen in Nederland, Australië, België, Curaçao, Duitsland, Groot-Britannië en de Verenigde Staten. Verder heeft het bedrijf een netwerk opgebouwd van zorgvuldig geselecteerde resellers en partners. Zij beschikken over marktspecifieke kennis en ervaring die van doorslaggevend belang zijn voor klanten.