NCRV

30 Hoog

Frénk van der Linden maakt nieuwe serie interviews 30 Hoog

Vanaf zondag 3 mei 2009

23.15 uur, Nederland 2

Zes sterke vrouwen over liefde en werk

Hoe ervaren zes sterke vrouwen uit de kunst, sport, politiek en andere maatschappelijke gebieden de dilemma's waarmee zij in de 'ratrace' van deze tijd worden geconfronteerd? Frénk van der Linden praat met hen over liefde en werk. Wanneer beleefden ze professioneel en privé momenten van geluk? Welke fouten hebben ze in hun amoureuze leven gemaakt? Wat is in hun ogen de ideale man? Waar dromen zij nog van? En: wat was hun absolute nachtmerrie?

Vanaf zondagavond 3 mei ontvangt Frénk een nieuwe reeks gesprekspartners in zijn NCRV-televisieprogramma 30 Hoog. Hij krijgt van tevoren niet te horen wie in de Rotterdamse toren aan de Maas uit de lift zullen stappen. Geheel onvoorbereid gaat hij het vraaggesprek aan. Zijn enige houvast is een voorwerp dat zijn gasten meenemen - een voorwerp dat een cruciale rol heeft gespeeld in hun leven.

Met zijn onorthodoxe vraagstelling en vasthoudendheid realiseert Frénk van der Linden in 25 minuten een diepte-interview. Hij tilt de gesprekken boven het alledaagse uit en levert een boeiend inkijkje in hoofd en hart van prominente Nederlanders.