Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MONIQUE SMIT ZINGT VOOR DIEREN EN BEZOEKERS TIJDENS DIERENRIJK-VERJAARDAG

Feestelijke activiteiten en dito entreeprijs op zondag 3 mei

Nuenen, maandag 20 april 2009 - Of ze met haar 'Vrouwenalfabet' de olifanten Sibu, Than Myan en Kan Kaung aan de vrouw kan helpen, valt nog te bezien. Maar, dat Monique Smit komt zingen op het grote verjaardagsfeest van Dierenrijk staat vast. Op zondag 3 mei bestaat het park in Nuenen, vlakbij Eindhoven, precies vijf jaar. Dat wordt gevierd met een muziekshow, feestelijke voederpresentaties, een poppentheater en een kinderentreeprijs van maar ¤ 5.

Wie jarig is, die trakteert. Dus, als Dierenrijk op zondag 3 mei haar vijfde verjaardagsfeest viert, mogen alle kinderen tot en met 11 jaar voor ¤ 5 mee komen feesten. Tijdens deze verjaardag worden bezoekers op nog meer getrakteerd. Zo zijn er voorstellingen van dierenpoppentheater Snoef, kunnen bezoekers vanaf de tribune van heel dichtbij zien hoe de drie Aziatische olifanten meewerken aan een 'medische keuring' en zijn er voederpresentaties bij onder meer de zeehonden en berberapen. Bezoekers kunnen daarbij rechtsreeks vragen stellen aan de dierverzorgers. Monique Smit, bekend van onder andere de Kids Top 20, treedt 's middags op. Zij zal voor zowel de bewoners als bezoekers een feestelijke muziekshow verzorgen met liedjes als 'Wild', 'Blijf je vanavond bij mij?' en 'Vrouwenalfabet'.

5 jaar Dierenrijk

Dierenrijk (Baroniehei - Nuenen) opende vijf jaar geleden haar deuren als 'Dierenrijk Europa', maar ontgroeide de afgelopen jaren deze naam nadat onder meer Siberische tijgers en Aziatische olifanten aan de dierencollectie werden toegevoegd. Sinds de zomer van 2007 draagt het park daarom de naam 'Dierenrijk'. In 2008 trok Dierenrijk maar liefst 189.000 bezoekers en koos een recordaantal consumenten voor een jaarabonnement. Verwacht wordt dat er dit jaar meer dan 200.000 bezoekers worden verwelkomd.


---



Ingezonden persbericht