Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Breda, 03-05-2009

Veelpleger aangehouden voor winkeldiefstal

BREDA: Een medewerkster van een winkel in de Ginnekenstraat zag zaterdagmiddag een man de winkel binnen lopen, die eerder die dag al iets had gestolen. De winkelmedewerkster verklaarde dat de man twee elektrische tandenborstels in zijn tas stopte en de winkel wilde verlaten. De man werd bij de kassa tegengehouden en men alarmeerde de politie. De 42-jarige verdachte werd overgenomen door de politie. Hij bleek een veelpleger en is in verzekering gesteld. Bij zijn insluiting beledigde de verdachte een politieman. Van de gedupeerden is aangifte opgenomen.

Twee aanhoudingen tijdens uitgaansnacht

BREDA: In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee personen
aangehouden in het centrum van Breda. Een 50-jarige vrouw uit Breda is aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. De vrouw had in een horecagelegenheid in de Vismarktstraat ruzie gekregen met andere bezoekers. Bij arriveren van de politie bleef de vrouw de confrontatie opzoeken en wilde haar gegevens niet opgeven. Ze is aangehouden. Een 46-jarige man uit Zwijndrecht werd aangehouden voor vernieling van een plantenbak. De man was boos, omdat zijn zoon eerder een
horecagelegenheid op de Grote Markt uit was gezet omdat hij meerdere malen was betrapt op roken. De verdachte zocht hierna de confrontatie met de beveiligers van de gelegenheid op en vernielde een plantenbak.

Er zijn twee bekeuringen uitgeschreven voor wildplassen.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 03-05-2009 14:05 | © Regio Midden en West Brabant |