Politie Brabant-Noord

Te diep in het glaasje

Regio, 03-05-2009

Helvoirt - De politie heeft vrijdagavond het rijbewijs van een 41-jarige inwoner van Helvoirt ingevorderd. De man werd betrapt op rijden onder invloed op de Lindelaan, nadat hij in die straat een personenauto geraakt had bij het verplaatsen van zijn eigen auto. Hij bleek ruim viermaal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben. Naast het inleveren van zijn rijbewijs kreeg de verdachte een proces-verbaal en een rijverbod.

Uden - Op de Sint Janstraat in Uden heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag een 28-jarige Poolse automobilist aangehouden. Agenten vermoedden dat de man te veel gedronken had. De man weigerde echter mee te werken aan een blaasproef. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Cuijk- Bij een aanrijding op de Sleedoorn in Cuijk, bleek een 30-jarige automobilist uit Rheden te veel gedronken te hebben. De man was in die straat tegen een geparkeerde auto aangereden en weggereden. Op basis van het kenteken kon de bestuurder staande gehouden worden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod.

Schijndel - De politie betrapte in de nacht van zaterdag op zondag een 31-jarige automobilist uit Venray op rijden onder invloed. De man had zo diep in het glaasje gekeken dat hij zijn rijbewijs moest inleveren. Ook kreeg hij een proces-verbaal en een rijverbod.

Heesch - Op de Gildestraat in Heesch werd zondagmiddag een 38-jarige automobilist uit made betrapt op het rijden onder invloed. Ook hij moest zijn rijbewijs inleveren en kreeg een proces-verbaal en rijverbod.