Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Onder de naam Ruijs in De Kluis organiseert de R.G. Ruijs Stichting regelmatig bijeenkomsten waarbij muzikanten, programmeurs, producers, popjournalisten en organisatoren uit Den Haag en omgeving elkaar ontmoeten in een exclusieve en intieme sfeer, namelijk het Nutshuis aan de Riviervismarkt 5.

De achtste editie van Ruijs in De Kluis is op zondag 3 mei met als gast:

Marike Jager

Ruijs in De Kluis met Marike Jager
Zondag 3 mei 2009 - 15.30 tot 17.00 uur
Nutshuis, Riviervismarkt 5, Den Haag

De in Leusden opgegroeide Marike leerde gitaarspelen tijdens het reizen. Ze trok als backpacker door Australië, Nieuw-Zeeland en Azië en schreef uiteindelijk in Zuid-Afrika haar eerste liedje. Terug in Nederland won ze het Studenten Songfestival in Maastricht, de Sky Radio Talentenjacht, de Demopoll van Studio Brussel en in 2003 de Grote Prijs van Nederland (categorie singer-songwriter). In 2006 verscheen haar debuutalbum, vorig jaar gevolgd door het album `Celia Trigger'. Tijdens Ruijs in De Kluis zal Marike Jager vertellen over haar carrière. Ook zal ze nader ingaan op de manier waarop zij songs componeert.

Omdat deze editie van Ruijs in De Kluis samenvalt met het Haagse coachingtrajact Talent Event, zal de zangeres aansluitend aan haar interview een openbare zangsessie verzorgen.

Aanmelden svp
Voor deze bijeenkomst worden met name Haagse muzikanten en mensen die nauw met hen verbonden zijn uitgenodigd. Daarmee wil de R.G. Ruijs Stichting in een informele sfeer de onderlinge contacten tussen alle betrokkenen uit de regionale muziekscene verstevigen, in de hoop dat daaruit frisse en vooral vruchtbare, nieuwe initiatieven zullen ontstaan. Er kunnen maximaal zeventig mensen aanwezig zijn bij deze bijeenkomst. Geïnteresseerden kunnen alleen naar binnen als zij van tevoren hun naam op de gastenlijst hebben laten zetten.
Mail naar info@stichtingruijs.nl, o.v.v. naam muzikant, naam act, emailadres én telefoonnummer.

Met dank aan: Fonds 1818, Culturalis, Gemeente Den Haag, Prins Bernhard Cultuurfonds en Popunie.

R.G. RUIJS STICHTING
Nutshuis/Riviervismarkt 5
Postbus 16685 - 2500 BR Den Haag
t. 070 360 4354 - m. 06 5189 7233
info@stichtingruijs.nl - www.stichtingruijs.nl






---- --