Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OER-HOLLANDS MEEZINGFEEST OP ZONDAG 3 MEI IN SPEELLAND BEEKSE BERGEN

Heerlijk Hollands met Grad Damen, Charlène en Alex

Hilvarenbeek, maandag 27 april 2009 - Middenin de meest oranje periode van het jaar, tussen Koninginnedag en Bevrijdingsdag, viert Speelland Beekse Bergen een oer-Hollands feestje. Op zondag 3 mei maken drie Nederlandstalige artiesten hun opwachting tijdens Heerlijk Hollands. Naast Grad Damen en Charlène staat deze middag ook Alex met 'een bossie rode rozen' op het podium. De entreeprijs van het muziekfeest bedraagt E 8,50, abonnementhouders van Speelland Beekse Bergen hebben gratis entree.

'Een bossie rode rozen', 'Boem, boem, boem' en 'Ik wil met je dansen heel de nacht' komen vast voorbij tijdens Heerlijk Hollands. Aanstaande zondag (3 mei) gaat Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek om 10.00 uur open. Naast dat kinderen en volwassenen deze dag kunnen genieten van het strand en de verschillende (water)attracties, treden 's middags ook drie bekende Nederlandse artiesten op. Grad Damen, Charlène en Alex zorgen voor een gezellige 'meezingsfeer' op deze oranje-getinte dag. Een deejay zorgt tussen de optredens door voor een keur aan Hollandse hits.

Meer muziek in 2009
Naast Heerlijk Hollands staan er in Speelland Beekse Bergen nog meer muzikale evenementen op het programma. Onder meer Nikki (bekend van Idols), Ch!pz, Piet Piraat en Monique Smit maken de komende maanden hun opwachting in het park. Gasten betalen voor het bezoek van een evenement altijd de reguliere entreeprijs. Met een abonnement hebben gasten zelfs gratis entree tot het park. De volledige evenementenkalender van Speelland Beekse Bergen is te vinden op www.beeksebergen.nl.
---