Ingezonden persbericht


Zondag 3 mei, motortoerrit over 100 kilometer.

MTC Motovatie organiseert haar tweede toertocht van dit seizoen.

Zondag 3 mei a.s. organiseert MTC Motovatie haar lustrumrit.

De eerste rit van het nieuwe seizoen zit er al weer op. De opkomst was behoorlijk en hopelijk gaat dit ook op voor de tweede rit van het seizoen. De Lustrumrit, een rit over 100 km. Er is weer getracht een leuke gevarieerde rit te maken. Een rit voor elk wat wils.

Vanaf de startlocatie te Amstelveen gaat de rit via allerlei leuke binnendoorweggetjes richting Abcoude, Loenersloot, Vinkeveen, De Ronde Venen, Alphen ad Rijn, Langeraar, Vrouwe Akker en Uithoorn weer richting thuisbasis Amstelveen. Als de weergoden blijven meewerken belooft het weer een mooie dag te worden. De route is op de dag zelf op GPS verkrijgbaar.

Kortom een rit waar zowel de beginnende als de gevorderde motorrijd(st)er, alleen of in een groep met voorrijder, veel plezier aan zal beleven. Tussen 10.00 en 12.00 uur kan er worden gestart. Tussen 10.00 en 11.00 uur zullen er voorrijders aanwezig zijn. Deelname is mogelijk vanaf EUR 3,50 per persoon. Leden gratis. Een ieder is welkom in het clubgebouw in het KLM-Sportcentrum Wimbledonpark 2 te Amstelveen.
Vanaf de A9 dient de afslag 4 Ouderkerk aan de Amstel te worden genomen. Vanaf hier staat de route naar de start aangegeven. Telefoonnummer MTC Motovatie: 06-10370900.
Dit nummer is alleen operationeel tijdens evenementen.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. De club is bijzonder actief. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend (alleen voor leden). Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag, individueel of in groepsverband met een voorrijder, een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrijd(st)er is welkom.

Meer informatie over de rit of de club:
Milco Smit 0251-25 16 61
Ben Padberg: 020 - 697 70 09
Internet: www.motovatie.nl

Amstelveen, 26 april 2009