Gemeente Boekel


Werkzaamheden ombouw en wegdeksanering N605 in de gemeenten Uden, Boekel en Gemert-Bakel

Maandag 4 mei 2009 wordt gestart met de werkzaamheden voor het project ombouw en wegdeksanering N605 in de gemeenten Uden, Boekel en Gemert-Bakel. De werkzaamheden zijn vermoedelijk eind april 2011 gereed.

Ter voorbereiding wordt aangevangen met het aanpassen van de ligging nutsvoorzieningen op het gedeelte van ca. km 1,000 tot ca. km 2,150. (van kruispunt Doonheide tot kruispunt Verreheide). De werkzaamheden voor het eerste vak duren ca. 2 weken. Aansluitend worden de overige werkzaamheden uitgevoerd, de werkvakken, werkduur en bijbehorende omleidingen worden per fase gepubliceerd. De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd.

Gedurende de werkzaamheden t.b.v. nutsvoorzieningen worden de (brom)fietsers niet omgeleid maar zullen ter plaatse door de aannemer via de rijbaan langs de werkzaamheden worden geleid.

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren zal de rijbaan geheel worden afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Het verkeer wordt omgeleid door middel van tekst- en pijlborden.

In onderstaand figuur is het werkvak en omleidingroute aangegeven. De grote omleiding zal gedurende de gehele uitvoeringsperiode (mei 2009 - april 2011) worden geplaatst.

Op onderstaande kaart is met rood het eerste werkvak aangegeven. Met groen is de omleidingroute weergegeven.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar de projectleider van de N605, de heer G. van Leeuwen. Zijn e-mailadres is gerben.van.leeuwen@megaborn.com . U krijgt dan spoedig een reactie terug.