Hernieuwde samenwerking tussen Stichting Laurens en Brain Service

04/05/2009 15:28

Brain Service BV

De Rotterdamse Zorgverlener Laurens en de Capelse personeelsdienstverlener Brain Service hebben per 1 mei 2009 de bestaande samenwerking opengebroken en vernieuwd. Brain Service zal jaarlijks een significant aantal personeelsleden werven om aan het structurele tekort bij Laurens van goed personeel een einde te maken. Laurens gaat meer gebruik maken van het aanbod en heeft de contacten met Brain Service gecentraliseerd.

Brain Service heeft voor Laurens een nieuwe mogelijkheid opgezet om met minder risico en moeite eigen personeel te verwerven. De verwachting is uitgesproken door Pieter Blaak van Laurens dat via Brain Service jaarlijks tenminste 20 gekwalificeerde kandidaten zullen instromen bij Laurens. Brain Service heeft haar prijzen aangepast aan de veranderde marktomstandigheden en kan door betere wervingsmogelijkheden beter inspelen op de vraag naar gekwalificeerd zorgpersoneel.

Stichting Laurens is een Rotterdamse Zorginstelling en biedt met ruim 40 huizen aan vele mensen zorg. Door middel van aanbestedingen en samenwerking met andere Zorgaanbieders houdt Laurens de kwaliteit van de geboden zorg op peil. Voor de toekomst verwacht Laurens op personeelgebied een verdere afname van het aanbod van goed personeel. Om haar groei te kunnen bemannen heeft Laurens contact gezocht met Brain Service.

Brain Service BV is gevestigd in Capelle aan den IJssel en is gespecialiseerd in zorgpersoneel en in het oplossen van structurele personeelsvraagstukken. Met ruim 10 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk heeft Brain Service veel zorgaanbieders als klant waar zij divers personeel voor werft en selecteert. Directeur Jeroen Lodewijks zegt zeer tevreden te zijn met het vertrouwen wat Laurens uitspreekt door verlenging van de overeenkomst. Continuïteit is zeer belangrijk als het aankomt op het verkrijgen van vertrouwen van nieuw personeel.





http://www.brainservice.nl/