FloraHolland


ColorPlaza: een veelzijdig bloeiend assortiment van A tot Z!

FLORAHOLLAND (4 mei 2009) - Bent u als koper voor uw klant op zoek naar dat ene unieke bloeiende plantje? Bezoek dan op woensdag 13 mei a.s. onze ColorPlaza in de Presentatieruimte van FloraHolland Connect in Aalsmeer. Ruim 50 aanvoerders tonen hier hun beschikbare aanbod van bloeiende planten aan geïnteresseerde kopers.

In de Presentatieruimte in Aalsmeer vindt de koper een uitgebreid assortiment bloeiende (niche) producten. De presentatie zal onder andere bestaan uit de Acalypha, Astilbe, Calathea, Medinilla en de Stephanotis. Ook is de Phalaenopsis in vele kleuren vertegenwoordigd. Tijdens de ColorPlaza staan alleen exclusieve soorten in de spotlights. Dit zijn bijvoorbeeld planten die kleinschalig geteeld worden door bedrijven die zich willen onderscheiden. Of het gaat om planten met een ambachtelijk karakter, specifieke seizoensproducten of soorten die slechts korte tijd beschikbaar zijn. Allemaal onder één dak en direct te bestellen, zowel op korte als op lange termijn. Laat u inspireren en verras uw klant met een bijzonder product. De productspecialisten van FloraHolland Connect zijn tijdens de ColorPlaza aanwezig om orders te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden.

Kopers zijn van harte welkom op woensdag 13 mei 2009 van 11.00 tot 15.00 uur in de Presentatieruimte van FloraHolland Connect op de vestiging in Aalsmeer. Uiteraard wordt er voor een hapje en drankje gezorgd. Vragen? Neem dan contact op met FloraHolland Connect Info in Aalsmeer T 0297 39 38 88.