Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Vaderdag-tip: rood-witte bier gympen

SUPERCHILL! DIE NIEUWE STAPPERS VAN JE VADER

Amsterdam, mei 2009 - Kan die pa van je wel even een ophipper gebruiken? Verras je vader met de funky rood-witte Heineken gympen in Converse style. Deze gympen zijn voor ¤ 59,99 verkrijgbaar bij Heineken the City aan de Amstelstraat 31 in Amsterdam.

Heineken city shoe
Moeite met het bedenken van een origineel cadeau voor Vaderdag? Niet meer nodig, want speciaal voor Vaderdag, of andere cadeaugelegenheden, biedt Heineken the City exclusieve Heineken gympen aan. Met deze rood/witte gympen gaan vaders met de tijd mee! De gympen zijn alleen verkrijgbaar bij Heineken the City in Amsterdam. De prijs van deze gympen is ¤59,99 en ze zijn verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46. Kijk voor meer informatie op de website: www.heinekenthecity.nl.

Heineken the City
Heineken the City is een beleveniswinkel waar bezoekers geïnspireerd raken door de 'Heineken way of life'. Alle zintuigen worden geprikkeld en er zijn échte Heineken wannahaves te koop. Vier pijlers vormen samen het kloppende hart van Heineken the City: Fashion (mode), de Refreshing Sounds Studio (muziek), Tickets & Travel (reizen en events) en de Beershop (biergerelateerde producten). Daarnaast zijn er drie moderne Boardrooms die worden verhuurd aan gasten die behoefte hebben aan een inspirerende omgeving voor hun meetings. Het is een winkel waar alle zintuigen worden geprikkeld en het is tevens een platform voor jong talent in allerlei creatieve facetten. Zie voor meer informatie: www.heinekenthecity.nl.