Ingezonden persbericht

Tamara Santbergen nieuwe marketing manager Mio Technology

Mollem (BE), 4 mei 2009 - Mio Technology, een van de marktleiders op het gebied van draagbare navigatiesystemen, maakt vandaag de aanstelling van Tamara Santbergen bekend als marketing manager Benelux bij Mio Technology. Tamara is afkomstig van GN Netcom Benelux, alwaar zij tevens de functie van marketing manager vervulde.

De 29-jarige Tamara Santbergen is sinds begin 2004 actief in de ICT-industrie. Zij begon haar carrière als marketing & sales coordinator bij Palm, de maker van handhelds en smartphones. Vervolgens maakte Tamara de overstap naar de Deense producent van headsets: GN Netcom. Tamara is in 2002 afgestudeerd aan de Internationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer in Breda.

In haar nieuwe functie is Tamara verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten gericht op consumenten en partners van Mio Technology. Zij rapporteert direct aan de country director, Harold Cobben.

Meer over Tamara Santbergen is te vinden op: http://www.linkedin.com/pub/1/a97/75b

Over Mio
Mio Technology Corp. ontwikkelt en brengt producten op de markt die het gebruikers mogelijk maken te genieten van de allerlaatste ontwikkelingen in mobiele diensten. Mio stelt wereldwijd meer dan 1500 mensen te werk en brengt zijn producten op de markt in meer dan 47 landen en regio's. Mio's Europese vestigingen bevinden zich in België, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

De producten van Mio, die autonavigatie, draagbare navigatie en navigatie PDA systemen omvatten, zijn ontwikkeld met een focus op de behoeften van consumenten. Mio's slogan 'Explore More' richt zich op het veranderen van de manier waarop mensen de wereld ervaren en wil hen laten weten dat ze de wereld makkelijk en in alle vrijheid kunnen ontdekken.

Meer informatie over de producten van Mio Technology is te vinden op http://www.mio.com/

Noot voor redacties:

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht