Ingezonden persbericht

ALAIN CLARK EN AGNES TOEGEVOEGD AAN LINE-UP TMF AWARDS FESTIVAL

Amsterdam, 4 mei 2009

Vandaag is door VJ Sascha Visser in het TMF programma Kijk Dit Nou bekend gemaakt dat Alain Clark is toegevoegd aan de line-up van TMF Awards Festival. De populaire zanger, die afgelopen jaar volledig is doorgebroken en op dit moment hoog in de Italiaanse charts staat met het nummer Father & Friend, zal een volledige set ten gehore brengen. Ook de Zweedse zangeres Agnes, deze week Superclip op TMF, winnares van de Zweedse versie van Idols en sindsdien één van de bekendste en meest verkopende vrouwelijke artiesten van Zweden, zal een optreden verzorgen.

In samenwerking met AT Events en YOUR WORLD, Rotterdam Europese Jongerenhoofdstad 2009, organiseert TMF op 4 juli op drie verschillende podia bij de Erasmusbrug in Rotterdam, de 13e editie van de TMF Awards. De Black Eyed Peas zullen, naast optredens van De Jeugd van Tegenwoordig, VanVelzen en Chuckie, een volledige liveshow van minimaal drie kwartier verzorgen op de Main Stage. De Amerikaanse band N.E.R.D. zal twee nummers ten gehore brengen.
Zangeres eliZe, Vato Gonzales, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Quintino, DJ Patrick en Amir Charles maken hun opwachting op TMF Dance Stage by Hollywood Music Hall Rotterdam. Op TMF Pure Stage by Topnotch staan DIO & Friends, Kempi, Darryl & Sjaak, theFringe, the Flexican, Winne en Jayh.

De volledige line-up zal binnenkort bekend gemaakt worden. De genomineerden voor de TMF Awards worden op 27 mei bekend gemaakt, meer informatie hierover volgt spoedig.

Kaarten TMF Awards Festival
Kaarten kosten ¤ 27,500 per stuk en zijn verkrijgbaar via www.tmfawards.nl.

www.tmfawards.nl



Ingezonden persbericht