Mojo Concerts

Counting Crows

Wegens onverwachte verplichtingen in Amerika wordt de Europese tournee van Counting Crows verplaatst naar mei 2009. Het concert dat de band op 16 december in de Brabanthallen in Den Bosch zou geven vindt nu plaats op maandag 4 mei 2009 in Ahoy in Rotterdam.

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum en worden omgezet naar kaarten voor de arena-vloer (vrije plaatskeuze). Bij verhindering wordt verzocht vóór dinsdag 16 december het ticket in te leveren bij de bekende voorverkoopadressen. Bezitters van een TicketFast toegangsbewijs krijgen per email de mogelijkheid tot terugstorting.

Voor de nieuwe datum zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Als je als buitenlandse band vier keer binnen één jaar terug komt om op te treden op Nederlandse bodem, moet je wel razend populair zijn. En dat zijn de Counting Crows zeker, want na Pinkpop, Concert at Sea en Rockin' Park is de Amerikaanse band aan het einde van 2008 in de Brabanthallen in Den Bosch te bewonderen.

Naast fijne grote hits als Mr Jones, Big Yellow Taxi en Accidentally in Love speelt de groep rondom zanger Adam Duritz ook nieuw materiaal van het onlangs verschenen album Saturday Nights & Sunday Mornings. De Nederlandse versie bevat de bonustrack Wennen Aan September: een duet met de Zeeuwse band Bløf waarmee ze in 2004 met het juweeltje Holiday in Spain op nummer één terecht kwamen.
Artiesten
Counting Crows Voorprogramma: The Hold Steady
Zie ook
http://www.countingcrows.com
Datum Shows
4 mei 2009
Counting Crows
Ahoy, Rotterdam
Bestel tickets
artiest(en) Counting Crows
voorprogramma The Hold Steady
aanvang 20:15 uur
start voorverkoop di, 11 nov 2008
entree 40.00 42.50 45.00 47.50

©2003 Mojo Concerts, A Live Nation Company