Ingezonden persbericht


Wat?
Kriebelweek

Wanneer?
Ma. 4 t/m vrij. 8 mei

Waar?
BillyBird Park Hemelrijk

PERSBERICHT

Het begint te kriebelen...>

De lente hangt weer in de lucht. En dat is te merken ook! BillyBird Park Hemelrijk in Volkel (NB) gaat dit heuglijke feit vieren tijdens de Kriebelweek in de Meivakantie.

Van maandag 4 t/m vrijdag 8 mei worden er allerlei extra vrolijke activiteiten georganiseerd in het park. Iedereen heeft dan een goed humeur dus het is dan natuurlijk hartstikke gezellig bij Hemelrijk!

Wat is er zoal te beleven?
Iedere middag is er de Kriebel Kinder Disco met DJ Pieter! Swing er op los en laat je helemaal gaan! Of speel een leuk spel met DJ Pieter, want hij is dol op spelletjes! Ook kun je jezelf laten schminken als een stralende zon of een prachtige bloem. In het park vindt dagelijks het knotsgekke waterballonnenspel plaats. Zowel de kleintjes als de wat oudere jeugd kunnen hieraan deelnemen, want er wordt in twee groepen gespeeld.

Poppentheater
In het knusse Poppentheater van Hemelrijk wordt iedere middag de spannende voorstelling 'de verdrietige kapitein' gespeeld. De kapitein gaat op reis. Niet om een schat te zoeken, niet om een spannend avontuur te beleven, maar omdat hij verdrietig is. Heel erg verdrietig! Hij staat achter zijn roer en huilt tranen met tuiten. Omdat Lorre, zijn papegaai, weg is. Piraat Aadje en Agaath hebben er alles aan gedaan om de kapitein op te vrolijken, maar telkens moest hij toch weer aan Lorre denken. Nu heeft de kapitein besloten om alleen op reis te gaan, maar zou hij ook echt alleen gaan? Of gaan er toch ook stiekem piraten mee aan boord? En wordt de kapitein daar blij van? Kom maar snel kijken hoe dat afloopt!

BillyBird Park Hemelrijk
BillyBird Park Hemelrijk beschikt naast de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis ook over een Verkeersspeeltuin, een uitgestrekt survivalgebied, een knus Poppentheater en een prachtig strandbad. In de Outback Valley vindt men een spannend touwenparcours, een bootjesglijbaan en de klimberg Hemelaya. BillyBird Park Hemelrijk biedt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers binnen én buiten plezier. Het park is te vinden aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel. Hemelrijk is 365 dagen per jaar vanaf 10.00 uur geopend. Alle activiteiten en shows zijn inbegrepen bij de all-in toegangsprijs van ¤ 9,50 p.p., abonnementhouders een kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Bel voor meer informatie: (0413) 277 000 of bezoek de internetsite www.billybird.nl.



Ingezonden persbericht