Politie Hollands Midden

Datum: 04 mei 2009

Vlist Nieuwe wijkagent voor Vlist

16 mei begint Jaap Vermeulen als wijkagent in Vlist. Hij is zelf geboren en getogen in de Krimpenerwaard en heeft naar eigen zeggen dezelfde no-nonsense mentaliteit als de inwoners van Vlist. Op dit moment is Jaap nog actief in het politieteam van Gouda. De wijkagent is al 38 jaar in dienst bij de politie en is onder meer wijkagent in Boskoop en coördinator van de meldkamer geweest.

Samen met de bevolking in Vlist wil de wijkagent er voor zorgen dat de wijk leefbaar en vooral veilig blijft. Jaap Vermeulen: "Er is heel veel groen in deze wijk; dat spreekt mij zeer aan, mede omdat ik zelf geboren en getogen ben in de Krimpenerwaard (Bergambacht). Ik kan daarnaast goed overweg met de nuchtere mentaliteit van de bevolking; doe maar gewoon dan doe je gek genoeg."

Contact

Wilt u in contact komen met de wijkagent bel naar 0900-8844 (lokaal tarief). Een medewerker van deze afdeling verbindt u vervolgens door. Is de wijkagent niet bereikbaar dan kunt u een terugbelafspraak achterlaten. Woont u niet in Vlist en bent u benieuwd wie uw wijkagent is, kijk dan op onze site: www.politie.nl/hollands-midden.


---

Postbus 4240 Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459305

---- --