Ingezonden persbericht


Personaliabericht:

Ron Eekman Manager Operations bij EspritXB

Almere, 4 mei 2009 - Met ingang van 1 maart 2009 heeft EspritXB Ron Eekman aangesteld als Manager Operations. Ron Eekman was hiervoor onder meer werkzaam in diverse directiefuncties bij EasyNet.

Met ruim 10 jaar managementervaring in de telecomwereld is Ron Eekman een strategische aanwinst voor EspritXB. Ron is sinds 1 maart 2009 Manager Operations en is als zodanig verantwoordelijk voor Technical Operations en het Customer Care Center.

Ron zorgt met zijn team voor het optimaliseren van de kwaliteit van de dienstverlening van EspritXB. 'EspritXB levert haar klanten een variëteit aan Data-, Voice en Managed Hosting diensten, welke veelal in combinatie worden geleverd. Na het leveren van deze, vaak complexe combinaties van diensten, ligt de nadruk niet alleen op het adequaat beheren van de technische omgeving, maar even zo belangrijk is integriteit van (klant)gegevens in onze databases', aldus Eekman.

Voordat Ron Eekman bij EspritXB in dienst kwam, was hij werkzaam in diverse directiefuncties bij EasyNet. "EspritXB is een slagvaardige organisatie", zegt hij. 'De organisatie heeft bijzonder veel potentieel en ik vind het een uitdaging om EspritXB te versterken. De manier waarop hier gewerkt wordt, vind ik erg prettig: korte lijnen, snel beslissen, snel resultaat. Dat bevalt mij erg goed.'

Over EspritXB

Esprit XB is een onafhankelijke ICT en Telecom dienstverlener in de zakelijke telecommarkt. Het bedrijf maakt gebruik van alle vooraanstaande netwerkproviders voor haar vaste - en mobiele telefonieoplossingen. EspritXB biedt de beste dekking voor xDSL en glasvezelverbindingen en biedt haar diensten onder meer aan via een uitgebreid netwerk van resellers.

Noot voor de redactie,