Wellness International Network vermeld als een Top 500 Company tweede opeenvolgende jaar

PLANO, TX--(Marketwire - May 03, 2009) - Ralph Oats en Wellness International Network (www.winworldwidebv.nl), een onbetwiste leider in de voedingsindustrie, bekend om haar gewichtsbeheersing producten, BioLean(TM) System en omega-3 supplement, WINOmeg3complex(TM), werd onlangs erkend als topbedrijf door het populaire Nederlandse magazine, Team Management 500, in de editie van mei 2009.

Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft Team Management 500 het bedrijf Wellness International Network als een top 500 bedrijf bekroond. Wellness International Network heeft onlangs de 357ste plaats behaald na haar rangschikking op de 490ste plaats in 2008. Als enig multi-level marketing bedrijf op de lijst deelt Wellness International Network deze erkenning met bekende bedrijven zoals IBM, Google en Microsoft en behaalt het een hogere rangschikking dan gerespecteerde bedrijven zoals Mercedes, Porsche en Nintendo. Bekijk het volledige tijdschrift hier: http://epaper.mt.nl/14124/default.aspx?issueid=27021#22.

"We zijn enorm trots op de groei die we in Nederland gekend hebben in de voorbije 15 jaar," zegt Ralph Oats, oprichter van Wellness International Network. "Dit wijst er op dat ons bedrijf en onze producten efficiënt zijn, en omwille van dat succes krijgen mensen de kans gezond en gelukkig te zijn met Wellness International Network."

Paul Gebbink en zijn echtgenote, Els, hebben een ongelofelijk succes gekend na het lanceren van Wellness International Network op de Nederlandse markt in 1994. Momenteel werken ze aan de uitbreiding van hun bedrijf in heel de wereld en ze geven ook het goede voorbeeld door hun inspanningen voor liefdadige organisaties zoals de Wheelchair Foundation, Make-A-Wish Foundation en de Kelly Foundation. "Dit is waar het voor mij allemaal om draait," zegt Paul Gebbink, 2008's Top Producer en Earner van Hoofddorp, Nederland. "Je kunt blijven geld verdienen, maar er moet ook een reden zijn waarom je dit doet. We zijn actief in dit bedrijf om mensen te helpen."

Het populair Nederlandse televisieprogramma "De Smaakpolitie" heeft recent een aflevering gewijd aan de kwaliteitsproducten van Wellness International Network. De presentator Rob Gues doorsnuffelde de keuken van de bekroonde zanger Gerard Joling die zijn grote voorraad aan resultaatgerichte Wellness International Network producten toonde. Joling, momenteel de presentator van het programma "Idols" leerde de Wellness International Network producten kennen tijdens het 1999 Gala van Paul Gebbink een heeft sindsdien opmerkelijke resultaten behaalt.

Over Wellness International Network, Ltd. (WIN)

Een privébedrijf dat gespecialiseerd is in gezondheids- en voedingsproducten, Wellness International Network, Ltd. heeft haar hoofdkwartier in Plano, Texas, met een filiaal in Europa, WIN Worldwide BV, in Hoofddorp, Nederland. Haar Zuid-Afrikaans filiaal, Wellness International Network S.A. (Pty) Limited, bevindt zich in Johannesburg, Zuid-Afrika en WIN Worldwide Mexico S. de R.L. de C.V. bevindt zich in Nuevo León, Mexico. Opgericht in 1992 door Ralph Oats en zijn echtgenote, Cathy, WIN is operationeel in vele landen van Noord-Amerika, Europa en Afrika en is veruit de belangrijkste leider op het gebied van global network marketing. Management Team 500 Magazine heeft onlangs International Network geselecteerd als een top 500 bedrijf. Het volledige WIN gamma van voedingsproducten werd opgenomen in de "Physicians' Desk Reference(R) (PDR(R)) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements", reeds jaren het belangrijkste referentiewerk voor gezondheidswerkers. In Nederland werden de WIN producten opgenomen in de Z-index, een databank van producten bij de openbare apotheek, gebruikt door dokters, apothekers, bedrijven en de overheid. Atleten verheugen zich in het feit dat WIN Worldwide BV deelneemt in het Nederlandse Zekerheid van Voedingssupplementen Topsport systeem; voor bijkomende informatie verwijzen wij u naar: www.necedo.nl/nzvt. Meer informatie waarom we "It pays to live well" als slogan gebruiken op www.winltd.com.

Contactpersoon: